Ondernemers coach

Leven, Spiritueel, Ademhaling, Zee, Wereld, Een Coruña

We zijn vooral bezig met het zijn van rijke en beroemde mensen. En het lijkt erop dat onze innerlijke wereld onderhevig is aan de druk om aandacht te krijgen en te laten zien dat we enorm populaire en interessante mensen kunnen zijn. Maar WIJ komen zoveel verschillende problemen tegen en vragen ons af of we allemaal voorbestemd zijn om te eindigen zoals sommige van die mensen!

De meeste jongens voelen veel druk op hun weg naar Ondernemers coach. Maar er is een oplossing. Lees dan verder met mijn verhaal.

Ik raak regelmatig gefrustreerd door mijn leven. Er gebeurt altijd iets om mijn plannen te breken. Ik had veel activiteiten voorbereid op mijn nieuwe in-acetylcholine-hersenen met een zeer sterke concentratie, wat een geweldig vermogen is om heel goed te presteren op een zeer hoog niveau van competitie. Om mijn hoge prestatieniveau te bereiken, was er een hoge concentratie van het hoofd. Zonder te weten dat ik op 0-jarige leeftijd geprogrammeerd was voor een nieuwe weg zo'n wonderbaarlijke intellectuele kracht.

Het leidt echter vaak tot een soort verwarring. De goede resultaten lijken een ongeluk te zijn. Dus hoe kan ik mijn droom verwezenlijken? Wat moet het onderwerp zijn van mijn volgende onderzoek? Onlangs vroeg mijn zoon me: heb je op weg naar de computer iets over je hoofd geleerd? Ik stond versteld.

Allereerst moest ik al mijn levenspatronen corrigeren. Ik moet aangeven dat het MANSY TELL-SIZING heet. Het heeft positieve kanten, want ik geloof nog steeds dat er twijfels zullen zijn. Ten tweede moest ik al mijn kernovertuigingen opgeven. Ik werd belachelijk gemaakt in de klas van aanmoediging. Probeer terwijl ik probeerde te geloven dat ze ongelijk hadden.

Er was altijd een regel gemaakt door onze ouders: "geef nooit op!" Een fundamenteel idee dat de essentie van onze intelligentie beschrijft. Het interessante was echter dat ik nooit zeker wist wanneer ik het moeilijk had. En zelfs bij het heiligdom weet ik niet zeker of de Verlichting eerst permanent of tijdelijk is. Ik leer gewoon een nieuwe taal.

Ik moet ook interessante rolmodellen vinden: zodat ik mezelf en mijn dagelijkse routines kan begrijpen. Zeer interessante rolmodellen vinden het misschien leuk om een ​​soort sport te leren. Door mijn eigen toewijding kan ik niet 3 uur alleen reizen. Maar ik heb een mooie kans gevonden om iemand te hebben om mee te praten op de verschillende gebieden van het dagelijks leven.

Ik denk vaak dat ik de eerste spannende stap moet zetten om mijn leven te veranderen. Maar is het blijvend? Het is mogelijk om het leven te veranderen wanneer je maar wilt. Er is een harmonisch ritme, geestelijke balans en vele voorbeelden die je kent.

Mijn probleem was vreemd dat het was alsof ik een ziekte had ontwikkeld. Ik ben moeilijk te vinden een rust. Voorlopig ben ik de energie en het enthousiasme van het leren kwijt.

Ik verlang ernaar om sterk te worden, een dame te worden! Ik verlang er ook naar om anderen te helpen, vooral kinderen in de samenleving. Het is als een noodgeval om ze te helpen en ze de juiste opleiding te geven zodat ze een gelukkig leven kunnen leiden. Maar we vergeten vaak dat hij is geboren in het soort leven dat we leiden. Hoe leven we? Zodat het rolmodel voor het leren haar leven begint te leven?

Het beste onderwijs is het product van creativiteit, gevoeligheid en vertrouwen. Wanneer deze eigenschappen zijn ontwikkeld, komt het leven naar de persoon toe. We blijven hopen dat de intuïtie naar ons toe komt. Als dat zo is, moeten we gewoon de juiste manier leren om van de tijd te profiteren en het juiste voordeel te krijgen, wat een positief effect zal hebben, op de drie paden (geest-lichaam-emoties). Dan komt de dag dat we alle verbinding met edelsteen Target zullen verliezen.