Massage Therapy

Nogmaals, de massage zal de spier ontspannen, de opbouw in weefsels en spieren loslaten, massage zal een persoon helpen om de bloedcirculatie te verbeteren en meer bloedvaten in de gewrichten te creëren, en het algemene gevoel van welzijn, evenals mentaal veilig zijn.

Daarom wordt massage steeds populairder-).” Gebruik de massage om de spanning in je spieren los te laten, mobiliteit te bieden, mobiliteit te vergroten, de zenuwen te concentreren, je verfrist te laten voelen en het gevoel te creëren dat je op een speciaal tapijt loopt tussen de stenen van de tuin"

Dus om het maximale voordeel te behalen, wil je je massage in de beslotenheid van een kamer hebben, waar je je comfortabel voelt en de temperatuur lekker warm is.

De meeste massagetherapeutische scholen waarschuwen hun studenten dat een massage niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor je chemie, ook voor je neurofysiologische patronen, en in feite is de relatie tussen massage en psychologie behoorlijk holistisch. Bepaling van de chemie van uw lichaam en de relatie met het lichaam en de hersenen geeft de dagelijkse basis van smaak, gevoel en emotie.

Zodra je het gevoel krijgt dat je in verschillende kanalen zit, dat er niets meer aan jou is dan het begrijpen van wat je wilt, van de prioriteit voor jou, dan kun je ook die ongewenste spanning en het gevoel van ineffectiviteit oplossen, wat heel belangrijk is voor een goed gevoel van geluk en welzijn.

Voordat een persoon de massage krijgt, doorbreekt de therapeut de techniek van het veroorzaken van de verslechtering van de metabolische processen die in het lichaam plaatsvinden. In feite omvat dit de effecten van de tijdschriften van de vijanden van energie. Deze vijanden moeten worden verwijderd, en het karma dat moet worden gebruikt om te creëren, evenals de gewoonten die de spanning hebben gecreëerd, worden weggelaten. K-instrumenten voor energiecirculatie die de energievelden van het lichaam verrijken om het lichaam terug in de staat van welzijn te brengen, en de zenuwbijdrage, die ervoor zal zorgen dat de zuurstofstroom naar alle delen en ledematen van het lichaam goed wordt gereguleerd, en de rest van de organen hebben alle energie die ze nodig hebben, ook alle sensorische feedback, waardoor je alle delen van het lichaam en de omgeving ook kunt waarnemen. De cliënten worden geholpen door de massage omdat ze hun energie willen terugbrengen naar de natuurlijke staat, die altijd in een positieve staat is. Wanneer de energie in een positieve staat is, zal het lichaam in staat zijn zichzelf in evenwicht te brengen en het evenwicht te bewaren. (De energie van de persoon wordt teruggebracht naar natuurlijke cycli." "Na het gebruik van de verschillende therapieën komen we in een staat van evenwicht en evenwicht. Verschillende massagetherapieën maken gebruik van bepaalde delen van het lichaam en variëren het gebruik ervan. De delen die de ziekte benadrukken, worden in een bepaald traject gebruikt; de delen die pijn veroorzaken, worden op een andere manier gebruikt)"

Een paar technieken voor massagetherapie

Vind je ook niet dat je na een massage behoefte hebt aan het gevoel van "we zitten hier vast in deze ruimte"? Dat gevoel geeft je het gevoel dat je deel uitmaakt van iets groters – en hoewel dat ongemakkelijk en een beetje gek kan zijn, begin je te begrijpen dat je "in een moeilijke staat" bent en dat niet alles in deze korte tijd kan worden opgelost, als uw agenda voor de dag, of de agenda van andere mensen voor de dag.

Wanneer je dit punt bereikt, kun je ontdekken dat je nog wat energie nodig hebt en dat deze energie een doel nodig heeft dat je voor jezelf kunt ontdekken.

Zoals ik hierboven schreef, moet u uw eigen agenda voor de dag kennen en de tijd in de gaten houden. Maar ook bij de twee uitersten, namelijk week en dag, moet je uitzoeken wat je in de week hebt gedaan en wat je de komende dagen moet doen om elk item op je lijst op te lossen.

Laten we zeggen dat je morgen om 14.00 uur in een vergadering zou zijn. met de baas van uw organisatie. Dus je schrijft een agenda voor de vergadering in terwijl je in de spa was, zorgt ervoor dat je al het materiaal hebt dat je nodig hebt en bereidt de vergaderruimte voor. Indien nodig, vermeld uw gegevens dan duidelijk in uw agenda in relatie tot de agenda. Je moet verantwoordelijk zijn voor de agenda en deze perfect afleveren voor het team, door alle noodzakelijke stappen te nemen om de vergadering eerlijk en open te laten zijn.

Dus om dit te bereiken, zou je een organisator kunnen worden, met andere woorden, je zou de agenda voor de vergadering kunnen bepalen, de informatie erop aanleveren, de informatie volledig laten stromen en het team laten bijdragen aan de agendapunten, enzovoort. Dit maakt oplossingen mogelijk voor de problemen waarmee de medewerkers in de vergadering worden geconfronteerd. Elke gelegenheid die er is, kun je winstgevend aangrijpen: verantwoordelijkheid nemen voor je agenda en delegeren aan anderen, zodat iedereen die erbij betrokken is zich bevoegd en verantwoordelijk voelt voor de ontwikkeling van de agenda en de agenda.